5e MVP Award voor collega Jeff Wouters

Een goed begin van de nieuwe maand voor onze collega Jeff Wouters!
Hij ontving op 1 Juli 2017 persoonlijk bericht van Microsoft dat hij zich wederom, voor het 5e opeenvolgende jaar, Most Valuable Professional mag noemen in de categorie Cloud & Datacenter Management.

Microsoft Most Valuable Professionals (MVP’s)
De Microsoft MVP Award geeft Microsoft de unieke gelegenheid om specialisten te bedanken voor hun top-notch bijdragen aan hun gemeenschappen.
Deze technologischeskundigen hebben een onstuitbare drang om nieuwe en innoverende technologieën zichzelf eigen te maken en deze kennis te delen.
Hoewel er geen één manier is om een MVP te worden, heeft microsoft enkele criteria opgesteld die die helpen om de award te verdienen:

  • Contributing code to Projects
  • In-Person Speaking
  • Helping Others
  • Creating Content
  • Providing Feedback

Wereldwijd zijn er slechts zo’n 4000 MVP’s. Dankzij hun gedegen praktijkervaring hebben ze een bijzondere status bij Microsoft.
Dat betrekt hen bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Elk jaar hebben ze bovendien hun eigen wereldwijde ‘summit’ waar ze direct worden bijgepraat door de developers zelf.

Jeff is al vele jaren actief in de IT community, spreek regelmatig op binnen- en buitenlandse evenementen en is mede-oprichter van de Dutch PowerShell User Group.

Wij feliciteren Jeff met het wederom behalen van deze MVP status!

Comments are closed.