Wat maakt een training waardevol?

Naast de theorie, is dat natuurlijk de praktijk. Hiermee maakt Methos juist het verschil; Onze trainers voegen ervaringen die zijn hebben opgedaan in de praktijk toe aan de theorie.
Dit maakt van onze trainingen een totaalpakket waarbij het doel is de cursist zo snel mogelijk productief te maken. Zo helpen we u om een product op een pragmatische, technisch diepgaande manier te leren kennen.
Onze trainingen worden uitsluitend gegeven door Microsoft Certified Professionals, waarvan de meeste ook Microsoft Certified Trainer zijn.
Dit zijn vooraanstaande gecertificeerde technische experts in Microsoft-technologie├źn en -oplossingen en door hun achtergrond als trainer de kennis op een didactisch verantwoorde manier over brengen.

Methos verzorgt trainingen rond Cloud en Datacenter automatisering. U volgt de training ofwel bij uw bedrijf (in-house) of bij een trainingscentrum waar wij mee samen werken.
Wij werken met meerdere training centra samen, waaronder locaties in Oss, Groningen en Culemborg, zodat wij klanten optimaal kunnen bedienen.

Heeft u interesse in onderstaande trainingen? Neem dan contact met ons op…

Welke trainingen kunnen wij u bieden?

Automating Administration with Windows PowerShell (MOC 10961)
Advanced Automated Administration with Windows PowerShell (MOC 10962)
PowerShell Basis (maatwerk training)
PowerShell Advanced (maatwerk training)

PowerShell Desired State Configuration (maatwerk training)
PowerShell Desired State Configuration – Advanced (maatwerk training)