Oplossingen

Jump to Section

Kant-en-klare oplossingen

Wij bieden meerdere kant-en-klare oplossingen met als doel onze klanten te ontzorgen, stabiliteit te bieden en de focus op hun core-business te ondersteunen. Een lijst van onze huidige oplossingen:

  • CI/CD Pipeline
  • Moderne Werkplek
    Wij richten Intune en Office365 (zoals bijvoorbeeld email, OneDrive en Teams) voor u in aan de hand van uw behoefte. Dit doen wij geautomatiseerd, inclusief het verwerken van (maandelijke) updates volgens een proces waarbij je bedrijfsvoering geen tot minimaal impact ondervind.
  • Health Check
    Wij voeren health checks op de implementaties van Azure, Azure DevOps, Azure Automation, Office 365, Intune en PowerShell (scripts, modules, etc.). Aan het einde van de health check leveren wij een rapportage op met onze bevindingen, en adviezen voor korte- en lange termijn.
  • CI/CD Pipeline
    Wij zetten een CI/CD pipeline op aan de hand van je wensen. Moet er een WebApp uitgerold worden met een stukje infrastructuur? Of het bouwen van een PowerShell module? Misschien het uitrollen van een volledige Office365 omgeving? Wij bouwen de pipeline in jouw omgeving waarna je zelf het beheer kan uitvoeren, of je kan het beheer bij ons beleggen in de vorm van cloudsourcing / managed services.

Een slimme en innovatieve IT-infrastructuur die tegelijkertijd flexibel en schaalbaar is, is de basis van een succesvolle organisatie.
Onze oplossingen zijn gericht op dit doel te bereiken, en je in staat te stellen de beste service te leveren aan je klanten.

Aantal woorden: 231
Tijd om te lezen: 2 min.