AZ-900 - Microsoft Azure Fundamentals

Omschrijving

Deze training sluit aan op examen AZ-900, en kan in zowel 1 als 2 dagen gegeven worden. Deze 2-daagse AZ-900 cursus heeft een sterk hands-on component, waarbij de w-daagse training enkel de theorie behandeld. De AZ-900 training is dan ook gericht op IT Professionals en Developers die dagelijks met Azure (gaan) werken. Bent u accountmanager, HR-medewerker, (project) manager en dergelijke, dan kunt u beter de eendaagse AZ-900 cursus volgen.

Doelstellingen

Klaarstomen om te slagen voor het examen en het Microsoft Role-Based-certificaat Microsoft Ceritified Azure Administrator Associate te behalen.

Doelgroep

Het publiek voor deze cursus begint net te leren over cloud computing en hoe Microsoft Azure die service biedt. De cursus is geschikt voor technische en niet-technische doelgroepen die betrokken zijn bij de cloud en een overzicht van Azure-producten en -diensten nodig hebben. Vanwege de sterke hands-on component, is deze cursus geschikter voor technische studenten die services moeten maken in de Azure-portal en mogelijk doorgaan naar op rollen gebaseerde cursussen en certificeringen, zoals Azure Administrator.

Voorkennis

  • Er zijn geen vereisten voor deze cursus, maar studenten met enige IT-kennis of ervaring zullen de concepten gemakkelijker te begrijpen vinden.
Aantal woorden: 187
Tijd om te lezen: 1 min.